Faciliteiten

Fietsenberging
Fietsenberging

Het gebouw bevat twee fietsenstallingen voor jou als bewoner. Deze bevinden zich in de kelder en zijn toegankelijk via het buitenhek van de hoogbouw of via de lift in hoogbouw. Boven de deur staan de kamernummers vermeld voor welke kamernummers de desbetreffende fietsenstalling bestemd is. Maak a.u.b. gebruik van deze fietsenstallingen, uw fiets staat hier per slot van rekening veiliger onder camera’s dan buiten en hij staat niemand in de weg. Het is ook mogelijk om jouw fiets in de fietsenrekken te plaatsen bij het parkeerterrein. Hier loop je wel risico dat je fiets gestolen kan worden. Op het parkeerterrein zijn er geen camera’s. De fietsenstalling is uitsluitend bestemd voor fietsen. Spullen anders dan fietsen zijn hier niet toegestaan en zullen worden verwijderd. Motoren of scooters kunnen buiten geplaatst worden bij parkeerterrein. Het is niet toegestaan om motoren of scooters binnen te stallen in verband met de brandveiligheid. Wegens veiligheidsvoorschriften is het tevens niet toegestaan fietsen te plaatsen op de gang en/of in de units.

Recreatieruimte
Recreatieruimte

GEB-toren beschikt over een recreatieruimte op de 1ste verdieping. De wooncommissie maakt gebruik van deze ruimte om bewonersactiviteiten in te organiseren.

Automaten
Automaten

Op de begane grond in het hoogbouw bevinden zich twee automaten waar je frisdranken en/of iets lekkers kunt kopen. Op de begane grond van laagbouw bevindt zich een drankautomaat. De prijzen van de automaten zijn nog altijd aantrekkelijker dan menig supermarkt of avondwinkel.

Wasruimte
Wasruimte

De GEB-toren heeft twee wasruimtes. Op de begane grond bevinden zich twee wasmachines en twee wasdrogers, op de 4de verdieping zijn dit drie wasmachines en twee wasdrogers. De automaten op de begane grond werken op wasmunten en droogmunten en de automaten op de 4de verdieping werken met contactloos pinnen. Eén munt kost €1 en is goed voor één was of droogbeurt. Muntjes kunnen besteld worden via onze website. Bestelde munten worden op maandag in jouw brievenbus bezorgd. Inschrijven voor een was-en/of droogbeurt gebeurt online via ons wasrooster. Bij het gebruik maken van de wasruimte gelden regels zoals opgesteld in het was reglement. Deze bevinden zich in de wasruimte.

Dakterras
Dakterras

GEB-toren heeft twee dakterrassen. Het dakterras op de 5de verdieping van de laagbouw is voor alle bewoners vrij toegankelijk. Het dakterras op de 1e verdieping van de hoogbouw is te bereiken via de 1ste verdieping en kan gereserveerd worden via de beheerder.

Perscontainer
Perscontainer

Buiten op het parkeerterrein staat een perscontainer waar je huisafval kan weggooien. Wanneer de perscontainer niet werkt, graag dit z.s.m. doorgeven aan de technisch beheerder. Instructies voor het gebruik van de perscontainer staan op de perscontainer. Het is NIET toegestaan om vuilniszakken ergens anders te plaatsen in en/of rondom het gebouw. Hiervoor kun je een boete krijgen.

Grofvuil
Grofvuil

Buiten bij de ingang van parkeerterrein is er een hokje waar je grofvuil kan deponeren. Het is NIET toegestaan om huisafval hierin te gooien. Dit hokje is alleen voor grofvuil bestemd.